Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Saskia

Date: 12 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David , bedankt voor de snelle levering, alles naar wens en past perfect. greetz Saskia

Naat H.

Date: 11 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Alles goed ontvangen en ruim op tijd, ik had een beetje schrik dat het niet tijdig in NL zou geleverd worden maar blijkbaar doet PostNL zijn werk goed ook vanuit België groetjes Naat

Kurt

Date: 8 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David, Tijdige levering, mooi, gewoon perfect geschenk. merci

Joris

Date: 8 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hoi Eva , deze week alles terug ontvangen en Mieke is super blij met het resultaat. Bedankt voor de goede service om dit alles tijdig in orde te krijgen. Ik had misschien toch naar je moeten luisteren wat betreft de maat van de armband. Maar ik ben blij dat je het snel hebt opgelost. Volgende keer toch maar naar de professional luisteren denk ik. Zeker tot nog eens groetjes Joris en Mieke

Jeroen

Date: 5 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Alles sneller ontvangen dan vermeld op de site, mooi verpakt en super blij met het persoonlijke briefje tav mijn vriendin. Groetjes Jeroen

Ilse B

Date: 3 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, ik heb alles goed ontvangen en ben zeer blij met mijn nieuwe juwelen. Bedankt voor de goede service en nu ga ik pronken ;-)

Inne

Date: 2 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Bestelling tijdig ontvangen en mooi verpakt , ik ben super blij met mijn nieuwe armband. Zeker tot nog eens groetjes Inne

Betty

Date: 1 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Mooie oorringen en precies zoals op website afgebeeld. Uitstekende service.

Daisy

Date: 25 november 2017
  • klanten - beoordeling
  • Bestelling was ruim op tijd, super blij met mijn aankoop. Doe zo voort Eva.

Pieter G.

Date: 20 november 2017
  • klanten - beoordeling
  • Uitstekend, alles zoals vermeld op de site, correcte en snelle communicatie. Zeker een aan te bevelen webstore.

Onderdelen 31 tot 40 van totaal 187

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 19