Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Walter

Date: 9 oktober 2017
  • klanten - beoordeling
  • Wat een mooie oorhaken Eva. Mijn vriendin is helemaal in de wolken. Snelle levering en keurig verpakt. Doe zo voort.

Ellen

Date: 5 oktober 2017
  • klanten - beoordeling
  • Gisteren je zending ontvangen... wat was het spannend om alles in het echt te zien. Mijn zus had lange oorstekers besteld die ze echt geweldig staan. en ikzelf heb de ring met bolletjes gekozen. Allebei zijn we zéér tevreden klanten. Levering, afwerking en opvolging perfect. Ook nog eens bedankt voor je persoonlijk briefje, nice...

Marian

Date: 4 oktober 2017
  • klanten - beoordeling
  • Ketting en armband perfect van lengte zoals afgesproken. Afwerking is echt top, héél tevreden. merci, Marian

Annemie

Date: 20 september 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, bedankt voor de geweldige oorbellen, ze zien er nog mooier uit in het echt dan op de foto. Je hebt een fan erbij.

katrien

Date: 18 september 2017
  • klanten - beoordeling
  • Ik had toen ik 5 jaar samen was met mijn vriend een ring van Onno gekozen nu bijna 4 jaar geleden en nu afgelopen zomer werd die ring samen met onze bagage gestolen op vakantie. Ik was dan ook heel blij toen ik in de webstore van Onno zag dat die ring nog steeds verkrijgbaar was! Ik heb die dan besteld op een zondag, maandag de betaling gedaan en vrijdag heb ik de ring al via de post ontvangen! Alles is heel vlot verlopen en de ring is hééél mooi, nog mooier dan die dat ik kwijt ben, hij blinkt nog meer :)

John

Date: 13 september 2017
  • klanten - beoordeling
  • Correcte en snelle levering ... Top.
    Vriendin ook zeer tevreden ;-)...

Ansel

Date: 8 september 2017
  • klanten - beoordeling
  • Blij met mijn geleverde ring. Mooi verpakt en ring exact zoals afgebeeld. Ik kom zeker nog eens terug.

Isabelle Denis

Date: 10 augustus 2017
  • klanten - beoordeling
  • Overzichtelijke site en een snelle levering van een perfect passende mooie ring!

Van Dyck Kristin

Date: 10 augustus 2017
  • klanten - beoordeling
  • Ik had reeds een (gekregen) armband van ONNO. Daar heeft Eva een bijpassende halsketting voor ontworpen. Helemaal naar mijn wens na verschillende mailtjes over en weer. Deze week werd de ketting geleverd, heel zorgvuldig verpakt met een vriendelijk kaartje van Eva erbij. De ketting is werkelijk heel mooi, ik ben er super blij mee. Nogmaals bedankt!
    Kristin

Han

Date: 27 juli 2017
  • klanten - beoordeling
  • Snelle levering van een prachtig product.

Onderdelen 31 tot 40 van totaal 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 18