Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Jozef

Date: 20 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ik heb alles goed ontvangen, levering en service perfect in orde. Bedankt

Annie

Date: 18 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David , Alles goed ontvangen en ik ben er zeer blij mee. Het is goed te weten dat ik een betaalbare collectie heb gevonden die ook nog eens aangepast kan worden naar individuele eisen.
    Bedankt voor de snelle reacties en perfecte opvolging. Ik ga veel reclame voor jullie maken, dikke kus Annie

Jan

Date: 12 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Bedankt voor de perfecte service. Alles zoals vermeld op de site, vriendin gaat er blij mee zijn ;-), kom zeker nog eens terug groetjes Jan

Nele

Date: 5 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, bedankt voor de gemaakte oorbellen, ik ben er super blij mee. Alles perfect geleverd, mooie verpakking en vroeger dan voorzien. Mij zie je ook zeker terug.

Pedro

Date: 31 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ik heb de bestelde oorstekers goed ontvangen en m'n vriendin is er super blij mee.
    Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Pedro

Ivanka

Date: 24 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hi Eva, Thank you for the delivery of the ring I ordered last week. Size is perfect and as pictured on your site. Keep me updated when your new collection is ready. Kisses Ivanka

J. Martens

Date: 21 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, We hebben de juwelen goed ontvangen, alles is perfect zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor de goede service. Je ziet ons zeker nog terug bestellen. Groetjes Jeff

Lore

Date: 15 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Super tevreden van de ring. Heel mooi en precies zoals ik hem wou. Netjes na 1 week thuis geleverd. Hier ga ik zeker nog bestellen!

Dana

Date: 18 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Enorm goede klantenservice. Problemen gehad met de levering maar steeds goed geholpen geweest met een top service! Zeer behulpzaam. Zeker een aanrader! Prachtig juweeltje, voor herhaling vatbaar!

Amber

Date: 13 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hoi Eva, oorstekers gekocht voor mijn moeder en alles op tijd en mooi verpakt ontvangen. Ik ben er zeker van dat ze heel blij gaat zijn. Doe zo verder zeker een aanrader aan iedereen die een tijdloos juweel wil kopen.

Onderdelen 21 tot 30 van totaal 187

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 19