Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Hessels H.

Date: 20 mei 2018
  • klanten - beoordeling
  • WAUW zo blij met mijn extra lange oorstekers. Bedankt en je site staat bij m'n favorieten om af en toe te bekijken naar nieuwe ontwerpen. x

Geert

Date: 5 mei 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, de 2 oorstekers en ring zijn hier goed en veilig geland. Ben er super blij mee. Alvast bedankt voor de goede service.

Tinne K.

Date: 28 april 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David, Ik heb de oorstekers voor mijn zus goed ontvangen. Ben er zeker van dat ze er zeer blij mee gaat zijn. Bedankt voor de snelle levering en goede zorgen.

Saskia G.

Date: 25 april 2018
  • klanten - beoordeling
  • Wat een service , een juweel laten aanpassen naar een speciale maat is bij ONNO geen probleem. Heb steeds het probleem dat mijn kleine ringmaat nergens te krijgen is. Na enkele mailtjes met Eva heeft ze mijn speciale maat gemaakt en die ring heb ik deze week ontvangen. Past perfect, super blij en ik ben al aan het sparen voor het volgend exemplaar. Tot binnenkort

A. Neirinck

Date: 22 april 2018
  • klanten - beoordeling
  • Super vriendelijk bedrijf , correcte levering en mooi juweel, wat willen we nog meer... kom zeker nog eens terug.

Dirk

Date: 12 april 2018
  • klanten - beoordeling
  • Alles tip top in orde, prachtige oorstekers en goede communicatie betreft levering. Bedankt.

Veronique

Date: 5 april 2018
  • klanten - beoordeling
  • Eva, Ring goed ontvangen en de maat is perfect. bedankt voor de snelle levering. Tot snel Veronique.

Sienna

Date: 18 maart 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ketting is perfect van lengte, bedankt om deze speciale maat te maken. Weet nu dat ik bij jullie terecht kan voor juwelen met een eventuele aanpassing in lengte en maten SUPER.

Kelly

Date: 2 maart 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Wauw ben zo tevreden met mijn nieuwe oorstekers, ik heb al zoveel toffe reacties gekregen ondertussen en heb dan ook veel reclame voor je gemaakt... Zeker en vast tot binnenkort. Veel succes verder Kelly

Jasper

Date: 22 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Alles zoals het hoort, Snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie.

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 187

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 19