Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

J. Martens

Date: 21 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, We hebben de juwelen goed ontvangen, alles is perfect zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor de goede service. Je ziet ons zeker nog terug bestellen. Groetjes Jeff

Lore

Date: 15 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Super tevreden van de ring. Heel mooi en precies zoals ik hem wou. Netjes na 1 week thuis geleverd. Hier ga ik zeker nog bestellen!

Dana

Date: 18 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Enorm goede klantenservice. Problemen gehad met de levering maar steeds goed geholpen geweest met een top service! Zeer behulpzaam. Zeker een aanrader! Prachtig juweeltje, voor herhaling vatbaar!

Amber

Date: 13 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hoi Eva, oorstekers gekocht voor mijn moeder en alles op tijd en mooi verpakt ontvangen. Ik ben er zeker van dat ze heel blij gaat zijn. Doe zo verder zeker een aanrader aan iedereen die een tijdloos juweel wil kopen.

Saskia

Date: 12 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David , bedankt voor de snelle levering, alles naar wens en past perfect. greetz Saskia

Naat H.

Date: 11 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Alles goed ontvangen en ruim op tijd, ik had een beetje schrik dat het niet tijdig in NL zou geleverd worden maar blijkbaar doet PostNL zijn werk goed ook vanuit België groetjes Naat

Kurt

Date: 8 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David, Tijdige levering, mooi, gewoon perfect geschenk. merci

Joris

Date: 8 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hoi Eva , deze week alles terug ontvangen en Mieke is super blij met het resultaat. Bedankt voor de goede service om dit alles tijdig in orde te krijgen. Ik had misschien toch naar je moeten luisteren wat betreft de maat van de armband. Maar ik ben blij dat je het snel hebt opgelost. Volgende keer toch maar naar de professional luisteren denk ik. Zeker tot nog eens groetjes Joris en Mieke

Jeroen

Date: 5 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Alles sneller ontvangen dan vermeld op de site, mooi verpakt en super blij met het persoonlijke briefje tav mijn vriendin. Groetjes Jeroen

Ilse B

Date: 3 december 2017
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, ik heb alles goed ontvangen en ben zeer blij met mijn nieuwe juwelen. Bedankt voor de goede service en nu ga ik pronken ;-)

Onderdelen 11 tot 20 van totaal 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18