Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

L. Delieu

Date: 11 oktober 2016
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, vandaag mijn armband ontvangen en die is precies de juiste lengte zoals gevraagd. Bedankt om deze voor mij op maat te maken.
    Ik kom zeker snel terug.

Mieke

Date: 8 oktober 2016
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, vandaag mijn bestellingen ontvangen. Amai wat zien de ringen er mooi uit. Ga ze met véél plezier dragen en iedereen jaloers maken. x Mieke

José

Date: 4 oktober 2016
  • klanten - beoordeling
  • Mijn bestelling vandaag ontvangen en ik ben heel blij. Allemaal zoals afgebeeld op de website. Leuk verpakt met tof briefje.

J. De Visser

Date: 30 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • Vandaag de bestelde ringen en oorsteker ontvangen. Alles is prima verpakt en héél mooi afgewerkt. Bedankt, zeker een webshop om aan te raden.

Martin

Date: 23 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, vorige week mijn bestelde ring ontvangen, maat was perfect, je pakje is een dagje langer onderweg geweest dan gepland maar misschien ligt het hier aan de post in NL. Bedankt voor je persoonlijk berichtje.

William

Date: 19 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ik heb net de bestelde oorstekers ontvangen, ziet er allemaal correct uit. Ik vermoed dat mijn vriendin ze wel leuk gaat vinden. Ik ga ze vanavond afgeven... spannend.

E. Van Landeghem

Date: 17 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • oorstekers zijn geweldig ... lang. Zoals afgesproken heb je ze nog wat langer gemaakt en dit allemaal voor dezelfde prijs, bedankt hiervoor. Ik ga mijn vriendinnen allemaal warm maken om eens langs je webstore te laten gaan.

Sabine

Date: 13 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • Mijn beide oorstekers zijn zonet geleverd mooi verpakt in 2 mooie ONNO doosjes. Ik ben er fantastisch blij mee. Bedankt Eva en doe zo voort

M. Lambrechts

Date: 13 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • Dag Eva het doosje was een beetje beschadigd door het transport maar daar kan jij niet aan doen hé. Verder past de ketting perfect en is ze helemaal zoals verwacht. bedankt ook voor je persoonlijk berichtje. Zeker tot nog eens.

Ann

Date: 8 september 2016
  • klanten - beoordeling
  • Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, wauw helemaal zoals verwacht en met een persoonlijk berichtje van de ontwerpster zelf. Ik kom zeker terug.

Onderdelen 161 tot 170 van totaal 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 14
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. 18