Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Ilse

Date: 28 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Veel keuze op de webstore duidelijke sortering, snelle levering en mooi verpakt. Doe zo voort. Groetjes Ilse

Ingrid C.

Date: 27 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • correcte levering, mooi product, duidelijke webstore

Saskia

Date: 25 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Bedankt voor de aangepaste oorstekers. Afgewerkt zoals afgesproken en mooi verpakt.
    Snelle levering voor handwerk.

Sandrine B.

Date: 25 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Snelle levering , mooi afgewerkt , zéééér tevreden

Jenna B.

Date: 18 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Eva, bedankt voor de mooie armband , speciaal op maat zoals gevraagd. Ga ze met veel plezier dragen.

R. Van Mieghem

Date: 18 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Beste,
    Ik heb de ring vandaag goed ontvangen. Dank je, ik vind hem zeer mooi en hij
    staat beeldig !

Tom

Date: 16 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Hello Eva, Thanks for the delivery of my order my friend from US is very happy with the surprise. Thanks for the personal note.

Gunter

Date: 16 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Gisteren de bestelde oorstekers aan mijn vriendin als verrassing afgegeven. Ze was super blij. Bedankt voor de extra snelle levering.

Tessa V.

Date: 14 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • correct geleverd zoals afgebeeld, mooie verpakking en tof briefje. TOP

Carmen

Date: 10 november 2016
  • klanten - beoordeling
  • Deze week mijn bestelde ketting ontvangen en ze past perfect, bedankt om het gevraagde verlengstukje er aan te maken, nu kan ik ze korter maken indien gewenst. Toffe verpakkingen en leuk briefje ook.

Onderdelen 161 tot 170 van totaal 187

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 15
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19