Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Kasper

Date: 2 januari 2017
  • klanten - beoordeling
  • Vlotte bezorging, goede afhandeling. Leuke verpakking.

Philippe

Date: 2 januari 2017
  • klanten - beoordeling
  • Heel heel tevreden, Mooi verpakt en super het persoonlijk berichtje. Ga zeker nog meer komen bestellen.

Peter

Date: 2 januari 2017
  • klanten - beoordeling
  • Gemakkelijk in gebruik deze site, snelle levering, mooie verpakking.

Anna

Date: 1 januari 2017
  • klanten - beoordeling
  • Prima service, goed ingepakt en hele mooie kwaliteit! Dit is een speciaal geschenk voor m'n beste vriendin en ik weet zeker dat ze het armbandje helemaal geweldig gaat vinden! Ik kom zeker snel terug.

Karin

Date: 30 december 2016
  • klanten - beoordeling
  • Zoals ik gewend ben van ONNO is de service uitstekend en de kwaliteit en levering steeds zoals vermeld.

Sabrina

Date: 30 december 2016
  • klanten - beoordeling
  • Ik ben super blij met mijn collier en de bijhorende oorstekers. Bedankt voor de snelle levering.

Mark

Date: 30 december 2016
  • klanten - beoordeling
  • Prima ervaring met bestellen, snel geleverd! En een zéér tevreden vriendin :-)

Elly

Date: 29 december 2016
  • klanten - beoordeling
  • Goede en duidelijke website. Bestelling mooi ingepakt ontvangen en snel geleverd, super! Ik ben erg blij met mijn ringen!

Marleen

Date: 28 december 2016
  • klanten - beoordeling
  • Twee mooie ringen besteld bij ONNO. Ringen van mooie kwaliteit en sneller geleverd dan vermeld.
    Zeer toffe reacties van vriendinnen ga ze zeker doorverwijzen naar jullie. Fijne feestdagen groetjes Marleen

Damen K

Date: 28 december 2016
  • klanten - beoordeling
  • Voor het eerst besteld via ONNO-webstore.com en zeer tevreden. Oorbellen zagen er mooi uit (net als op de afbeelding) en de levering was snel. Ik kom zeker nog terug

Onderdelen 91 tot 100 van totaal 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. ...
  9. 18