Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Van Damme S.

Date: 4 september 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva , vorige week de gouden oorbellen ontvangen. Alles picco bello in orde. Blij te horen dat binnenkort de ganse collectie ook in het goud op de site komt te staan. Doe zo verder groetjes Silke

Tom

Date: 3 september 2018
  • klanten - beoordeling
  • Prachtige handgemaakte juwelen van Eva, keer op keer met de nodige zorg en boordevol passie gemaakt. Eerste maal ik deze online koop. Zeer tevreden, en het vrouwtje ook!

Jessica

Date: 25 augustus 2018
  • klanten - beoordeling
  • Dit is de eerste keer dat ik online juwelen bestel en ik ben er erg tevreden over. Super communicatie en mooie afwerking en verpakking. Aanrader x

Claessens N.

Date: 9 augustus 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Levering is tip top in orde. Bedankt

Coenen B.

Date: 4 augustus 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hi Eva, Alles goed en zoals op de site afgebeeld ontvangen. Al zijn jullie foto's op de site zeer duidelijk om het in het echt te zien is toch nog wat anders, ik ben er zéér blij mee. Bedankt voor de opvolging van bestelling tot levering. Dikke knuffel Brenda

Hernande A,

Date: 28 juli 2018
  • klanten - beoordeling
  • Deze week mijn oorsteker en ketting ontvangen. Super blij mee. bedankt voor het goede advies van de maat via mail. Ga zeker jullie site aanbevelen aan mijn vrienden. Groetjes Amalia

Genero D.

Date: 13 juli 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Even een berichtje om je te bedanken voor de levering van mijn aangekochte ring. Hij ziet er geweldig uit. De maat is ook perfect. Bedankt voor de super service. Tot snel X Daisy

Federe K.

Date: 10 juli 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, bedankt voor de levering van de oorstekers. Ik ben er zo blij mee. Ik ga zeker reclame maken voor jullie.

Gutten H.

Date: 14 juni 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hello Eva and David, Goods arrived this week, very happy with the result. Many thanks for adapting to my size. regards Helen

Wouters B.

Date: 2 juni 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hi Eva, Many thanks for your fast delivery. So happy with your wonderful ring.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 187

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 19