Winkelmandje - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Klant winkelbeoordelingen

Veronique

Date: 5 april 2018
  • klanten - beoordeling
  • Eva, Ring goed ontvangen en de maat is perfect. bedankt voor de snelle levering. Tot snel Veronique.

Sienna

Date: 18 maart 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ketting is perfect van lengte, bedankt om deze speciale maat te maken. Weet nu dat ik bij jullie terecht kan voor juwelen met een eventuele aanpassing in lengte en maten SUPER.

Kelly

Date: 2 maart 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Wauw ben zo tevreden met mijn nieuwe oorstekers, ik heb al zoveel toffe reacties gekregen ondertussen en heb dan ook veel reclame voor je gemaakt... Zeker en vast tot binnenkort. Veel succes verder Kelly

Jasper

Date: 22 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Alles zoals het hoort, Snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie.

Jozef

Date: 20 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ik heb alles goed ontvangen, levering en service perfect in orde. Bedankt

Annie

Date: 18 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva en David , Alles goed ontvangen en ik ben er zeer blij mee. Het is goed te weten dat ik een betaalbare collectie heb gevonden die ook nog eens aangepast kan worden naar individuele eisen.
    Bedankt voor de snelle reacties en perfecte opvolging. Ik ga veel reclame voor jullie maken, dikke kus Annie

Jan

Date: 12 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Bedankt voor de perfecte service. Alles zoals vermeld op de site, vriendin gaat er blij mee zijn ;-), kom zeker nog eens terug groetjes Jan

Nele

Date: 5 februari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, bedankt voor de gemaakte oorbellen, ik ben er super blij mee. Alles perfect geleverd, mooie verpakking en vroeger dan voorzien. Mij zie je ook zeker terug.

Pedro

Date: 31 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hallo Eva, Ik heb de bestelde oorstekers goed ontvangen en m'n vriendin is er super blij mee.
    Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Pedro

Ivanka

Date: 24 januari 2018
  • klanten - beoordeling
  • Hi Eva, Thank you for the delivery of the ring I ordered last week. Size is perfect and as pictured on your site. Keep me updated when your new collection is ready. Kisses Ivanka

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 171

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18